Petit Clos Weesp

De winkel

Petit Clos Weesp is sinds 11 november 2017 gevestigd in een monumentaal pand, in het historische en sfeervolle centrum van de stad. De winkel ligt aan een doorgaande weg met voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur.

assortiment
Het aanbod

Met veel enthousiasme gaan wij dagelijks op zoek naar nieuwe ontdekkingen en kleine familie domeinen waar uiteraard de passie voor wijn hoog in het vaandel staat. Bij het selecteren van onze wijnen houden wij rekening met biologisch en ecologisch verantwoorde teelt. Iedere wijn heeft een eigen verhaal. Of het nu om een heerlijke wijn-spijs combinatie gaat of een relatiegeschenk, wij vinden altijd de wijn die u op dat moment nodig heeft.

Meld u hiernaast aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze acties.

nick
Nick Roselaar

Sinds Nick wijn heeft leren drinken en waarderen, begin 2007, heeft de interesse hem niet meer losgelaten. Dit gevoel werd alleen maar versterkt toen hij in de zomer van dat jaar in Portugal een kleine ambachtelijke wijnboer bezocht. De passie, energie en hartstocht maakten indruk. De liefde voor wijnen uit Portugal, was geboren. De veelzijdigheid en verschillende karakters van de wijnen leerde Nick later pas écht kennen. Hij voegde Loire, Bordeaux en de Rioja toe aan zijn favoriete wijngebieden, maar gaat ook regelmatig op zoek naar pareltjes uit de Nieuwe Wereld. Naast wijn heeft Nick nog een passie; whisky. Toen hij vier jaar geleden bij een vriend zijn eerste ‘dram’ dronk, was hij verkocht. Hij bezocht verschillende proeverijen en festivals en nestelde zich in een groep fijnproevers, waar hij nog regelmatig mee samenkomt om nieuwe whisky’s te proeven. Qua stijl kan het Nick niet gek genoeg; een fluweelzachte Highland, of een turfachtige, rauwe Islay whisky, hij kan het allemaal waarderen. Of het nou wijn of whisky betreft, Nick is tijdens zijn werk altijd op zoek naar een scherpe prijs/kwaliteit verhouding.