• «
  • »

Petit Clos Weesp

Petit Clos Weesp is sinds november 2017 gevestigd in een monumentaal pand, in het historische en sfeervolle centrum van de stad. De winkel ligt aan een doorgaande weg met voldoende parkeerplaatsen direct voor de deur. Met een mix van vele andere, unieke winkels is de Nieuwstraat in Weesp een plek om zeker eens te bezoeken!

Wij hebben een ruim assortiment aan bijzondere wijnen, van voordelig tot luxe. Een veelzijdig en dynamisch assortiment met wijnen uit: Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, Portugal, Libanon, Chili, Zuid-Afrika, Argentinië, Amerika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Bij voorkeur werken wij met biologische en biodynamische wijnboeren die op een ambachtelijke manier werken. Kleinschaligheid staat hoog in het vaandel, net als het het gebruik van authentieke druivensoorten.

Daarnaast hebben wij een verrassend en wisselend gedistilleerd assortiment. Zo hebben wij whisky, cognac, armagnac, grappa, calvados, gin, jenever, korenwijn en likeuren. Naast de vertrouwde service en het advies in de winkel bezorgen wij wijn in omliggende gemeenten, zoals; Driemond, Nigtevecht, Muiden, Muiderberg, Diemen, Nederhorst den Berg, Ankeveen, Kortenhoef, 's Graveland en Loosdrecht.