Over Petit Clos

In 2012 opende Petit Clos in Laren voor het eerst zijn deuren, in 2013 en 2017 volgden de vestigingen in Bussum en Weesp. Om u nog beter van dienst te zijn hebben we onze webshop in 2020 gelanceerd. Hierop vindt u een groot gedeelte van ons assortiment. Het kan voorkomen dat u een bepaalde favoriete wijn mist in onze webshop. Neemt u dan vooral contact met ons op.

Onze wijnen

Met veel enthousiasme gaan wij dagelijks op zoek naar nieuwe ontdekkingen en kleine familiedomeinen waar de passie voor wijn hoog in het vaandel staat. Bij het selecteren van onze wijnen houden wij rekening met biologisch en ecologisch verantwoorde teelt. Iedere wijn heeft een eigen verhaal en uniek karakter.

Wijn/spijs advies

Wijn en spijs zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Wij willen u graag meenemen in de wereld van wijn en spijs. Bij al onze wijnen staat dan ook een beschrijving met gerechten die goed combineren met de wijn.

De mooiste relatiegeschenken

Wij zijn u graag van dienst met het samenstellen van bijzondere geschenken voor uw relaties. Er is een grote keuze aan mogelijkheden in diverse prijsklassen om een mooi wijngeschenk te kunnen maken. Deze worden met de grootste zorg in overleg met u samengesteld en voorzien van begeleidende teksten en naar uw wensen bezorgd. Neemt u gerust contact op voor een (vrijblijvende) offerte.